A23 – Osnove Office Alata

Ciljana skupina: svi koji znaju čitati i pisati.


Kako i za koje sve namjene iskoristiti klasične “Office” alate, mnogima poznate kao “Word”, “Excel”? Koristeći ne samo klasične alate, već i ostale male praktične aplikacije, naučiti što se sve i kako može ostvariti upotrebom računala i kako postati efikasan u primjeni.

Jednostavnim primjerima, razmatranjem slučajeva i očekivanja polaznika naučiti razne načine i primjene standardnog seta aplikacija koje se nalaze na svakom računalu.

Cilj radionica: Povećati efikasnost i učinkovitost primjene računala. Početnicima i prosječnim korisnicima računala pokazati razne načine rješavanja različitih zadataka, ali i razne trikove kako ostvariti cilj i “iz računala izvući što više”.

Iako su računala sveprisutna, gotovo svako kućanstvo posjeduje računalo, znanje primjene, načini primjene su daleko ispod mogućnosti. Mnogi na poslu redovito koriste razne verzije računala i razne aplikacije, međutim stvarno znanje je daleko ispod osnovnih mogućnosti tehnologije. Na ovim radionicama upoznati će se organizacija računalnih sustava, vrsta podataka, vrsta datoteka, aplikacija, načina primjene, mogućnostima povezivanja i stvaranja kompozitnih efekata. Znanja stečena na OOA primjenjiva su svakodnevno i pridonose lagodnosti korištenja i smanjenju straha i grešaka. Iskoristite računalo u svoju korist.

Napomena: ponesite svoj laptop, bilježnicu i pisaljku

Program trenutno nije aktivan!

Trajanje:
Termin:
Cijena:
Lokacija: K.Purića 13, II kat (OŠ Nova škola)

 

Voditelj: Branimir Lozo, dipl.ing.el.

Za prijavu klikni

PRIJAVA

Skills

Posted on

14. siječnja 2022.

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)