A19 – Mala školica

Ciljana skupina: djeca u godini prije polaska u školu, osobito za djecu koja su dobila odgodu polaska u školu. (5 – 7 godina)

Priprema za školu

Radit će se na ključnim vještinama potrebnim za polazak u školu kako bi kod djece potaknuli unutarnju motivacija za radoznalošću, učenjem i istraživanjem. Naglasak će biti na socio -emocionalnom razvoju djece i na razvoju pozitivne slike o sebi

Cilj radionica: Priprema za školu.
Svako dijete će uz aktivnosti na radionicama biti testirano za školu. Svi roditelji će dobiti informaciju o spremnosti za školu i na kojim je još vještinama posebno potrebno raditi. Također, svaki roditelj će dobiti primjere igara i aktivnosti koje mogu provesti kod kuće s djecom. Polazak u školu jedan je od najvažnijih događaja u životu djeteta. Uz pozitivno uzbuđenje, polazak u školu predstavlja stresno razdoblje u kojem se djetetu mijenjaju navike. Jedna od najbitnijih karakteristika djetetove spremnosti za školu je pozitivna slika o sebi i socioemocionalna spremnost predškolaraca. Glavni cilj je osnaživanje djece, njihovog samopouzdanja i poticanje pozitivne slike o sebi. U malim skupina će se poticati iskazivanje vlastitog mišljenja, samostalnost u odlučivanju i suradnja među vršnjacima.

Početak:
Trajanje
:
Termin:
Cijena:  301,38 kn (40,00 eur) / mjesečno (1 eur =7,53450 kn)
Lokacija: Krešimira Purića 13, II kat (OŠ Nova škola)

 

Napomena: potrebno je imati pernicu s vlastitim priborom, crtančica, registrator i folije za registrator za praćenje napretka.

Voditeljica: Martina Župančić, mag.paed. et praesc.educ. Magistra pedagogije

Za prijavu klikni

PRIJAVA
Skills

Posted on

12. siječnja 2022.

1 Comment

  1. sanja

    Pozdrav,

    zainteresirana sam za prijavu djeteta na aktivnost “Mala školica”. Molim Vas termine održavanja?

    Reply

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)