Hvala Vam na velikom interesu! Sve radionice su popunjene!

Zbog epidemiološke situacije morali smo ograničiti broj polaznika.

 

Informacija o planu izvedbe.

U pripremi Škole mi smo predvidjeli sve opcije epidemiološke situacije od izvedbe uživo pri čemu se škola izvodi prema svim epidemiološkim uputama do toga da djeca pokuse izvode kod kuće uz upute na daljinu.

Formirali smo tri grupe po dvadesetak djece. Početak grupa je u 10, 13 i 16 sati, a svaka grupa ima aktivnosti u trajanju 2 sata. U varijanti A škola se izvodi uživo i aktivnosti će se izvoditi na otvorenom uz propisan razmak i ostale uvjete epidemiologa. Svako dijete će imati svoj set za pokuse sa svojim imenom i isti set će koristiti sve dane škole tako da neće biti zajedničkog korištenja opreme. 

Roditelji su obavezni svako jutro djetetu izmjeriti temperaturu. Uvjet sudjelovanja na školi je da temperatura nije povišena. U slučaju da dijete ima povišenu temperaturu molimo roditelje da nam se jave kako bi djetetu kući poslali opremu za pokuse.

Kako se situacija mijenja iz dana u dan, u slučaju pogoršanja epidemiološke situacije ili novih uputa epidemiologa, pripremili smo i B varijantu izvođenja škole. U tom slučaju pozvat ćemo roditelje na podjelu opreme za pokuse i dati ćemo uputu kako da djeca prate sadržaj koji ćemo putem interneta emitirati iz Male galerije Prica. Radi se o suvremenom načinu izvedbe nastave u kojem se djeca na daljinu potiču da istražuju i izvode pokuse, pa ako ćemo školu morati izvoditi na taj način, vjerujemo da će i djeci i nama to biti zanimljiv izazov.

 

#34SAD!

#POKRENIMO_SE!